Három nap San Francisco: Webes világszínvonal a Mátrában

Bánóczy Zoltán - 2012.12.06. 16:27

Igazi világszínvonalú, európai találkozót ajánlunk januárra, a ködhatár feletti Grandhotel Galya kékestetői panorámás nagytermében rendezett SUPERWEEK 2013 internetes szakkonferenciát. A 2012-es programnál még keményebbet sikerült összehoznunk a január 22-24-i időpontra. Meghívott előadóink a világ minden tájáról érkeznek: Mountain View-tól Dánián át Izraelig, Romániától Franciaországig.

john_mueller_w300_bw.jpg

A verhetetlen galyatetői forraltboros hangulatban fő vendégünk John Mueller, a Google szenior webes trendelemző munkatársa. Neve nagyon is ismerősen csenghet azoknak, akik figyelemmel kísérik a webes ipar történéseit. Különleges megtiszteltetés, hogy társaságát bírhatjuk a Grandhotel Galyában.

scott_herman_w300_bw.jpg

Google Analytics témakörben az előadói kredibilitás egészen kimagasló: A GA Premium Global Implementation Leadje, Scott H. Herman mutat majd be olyanokat, amitől nekem is bizton tátva marad majd a szám. A Google Analytics Premium szolgáltatás a ma elérhető legmagasabb színvonalú (web)analitikai szeríz, melyet a világ webiparának legjelentősebb szereplői vesznek igénybe. Nem akármilyen bepillantásra számíthatunk.

jesse_nichols_w300_bw.jpg

Jesse Nichols - szintén a Google központ színeiben - a friss és ropogós Universal Analyticsről tart átfogó ismertetést. Az Universal Analytics a Google új mérési szisztémája, melynek technológiája mérési elveiben jelentősen, implementációjában némileg eltérő a már jól ismert, Urchintől örökölt modelltől; a júzerközpontú mérés megvalósítója.

gary_illyes_w300_bw.jpg

Gary Illyes - a 2012-es konferencia face2face konzultációs bajnoka - a Google crawlereiről fog beszélni és jónéhány olyan 'rossz manőverre' figyelmeztet, amivel saját magunk többszöri lábon lövését elkerülhetjük. Gary a Google zürichi irodájából segíti a webmestereket oldalaikat jobbá tenni.

phil_pearce_w300_bw.jpg

Aki valaha is komolyabban utánakeresett egy-egy technológiai jellegű webanalitikai és/vagy PPC-problémának az elmúlt közel egy évtizedben, az elsősorban a Google fórumain sokat találkozhatott PPCGuru nevével. Ő Phil Pearce, az Egyesült Királyságból, aki Black Hat Analytics határait rajzolja fel - hogy még véletlenül se lépjük át. Phillel volt szerencsém az idei bostoni GAUGE-en egy panelbeszélgetésben együtt szerepelni, és - mint kiváló emberrel - nagyokat beszélgetni; akinek tudásánal csak szerénysége nagyobb.

yehoshua_coren_w300_bw.jpg

Jeruzsálemből érkezik Yehoshua Coren, az izraeli internetes piac analitikai nindzsája. Kettejük PPC-optimalizálási tudása - biztos vagyok benne - a világszínvonal csúcsainak környékét jelenti.

julien_coquet_w300_bw.jpg

22-i, keddi napon egy 8 órás, intenzív analitikai tréninget tart Julien Coquet, a Digital Analytics Association francia vezetője illetve várjuk még Liviu Taloit Bukarestből és Kristoffer Ewaldot, az európai analitikai piac meghatározó szereplőjének, a NetBoosternek a képviselőjét a SUPERWEEK 2013-ra.


A bejegyzés trackback címe:

https://adat.blog.hu/api/trackback/id/tr184940905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása